10.2.06

Harjoitus 10.2.2006

Uinti 40 min (1.6 km)


Perjantai-illan aluksi oli vuorossa kevyttä palauttavaa uintia. Uinti sujui periaatteessa ihan mukavasti, mutta kevättä ja kesää kohti mentäessä vauhtia pitää saada lisää. Jaksaminen on hyvää, mutta tekniikkaa parantamalla taloudellisuus ja vauhti paranisi varmasti olennaisesti. Triathlon-uinnissa märkäpuku ainakin Suomen olosuhteissa on olennainen varuste; täytyy kai laskea jotain sen varaan, että märkäpuvun kelluttava vaikutus näkyy olennaisena vauhdin paranemisena sitten kesällä :)

Uintitaustastani on pakko mainita sen verran, että aloitin vapaauinnin tekniikkaharjoittelun vasta nyt viime syksynä n. puoli vuotta sitten. Aluksi jo altaan mitta yhtenäistä uintia oli hyvä suoritus, mutta sitkeällä harjoittelulla uinti on parantunut koko ajan. Suurin osa uintitreeneistä on nykyään n. 2 kilometrin mittaisia, ihan puolimatkaa silmällä pitäen.

Nyt täytyy katse kääntää jo tulevaan viikonloppuun. Jalat ovat sen verran jumissa, että täytyy miettiä, kannattaako ladulle lähteä repimään kovin pitkiä matkoja. Täytyy varmaan tunnustella tilannetta lauantaina lyhyemmällä lenkillä, ja hiihtää sunnuntaina pitkä lenkki vain, jos jalat tuntuvat tämän päiväistä paremmilta.

Ei kommentteja: