5.9.06

Sunnuntai 3.9.2006

Pyöräily 3 h 20 min (100 km) + juoksu 30 min (5 km)

Lauantain pyöräkisan jälkeen jalat olivat 'hieman' jumissa. Päätin kuitenkin lähteä sunnuntain pitkälle lenkille. Aloitin lenkin rauhallisesti myötätuuleen kevyesti pyöritellen. Jalat tuntuivatkin ensimmäisen tunnin jälkeen jo paremmilta. Sen jälkeen ajoin muutaman pätkän kovaakin, mutta pidin koko ajan kadenssin korkealla ja pyrin säilyttämään tekniikan hyvänä ja rentona.

Lauantain vajaan kahden tunnin maksimisuoritus näkyi lenkin loppuosasta ja 80 km:n jälkeen puhti oli poissa. Toki tähän vaikutti osaltaan myös se, että lenkkieväänä oli pelkkää vettä. Teen aina silloin tällöin näitä pidempiä 'vesilenkkejä' siinä toivossa, että ne tehostaisivat elimistön rasvanpolttokykyä. Ja onhan niillä vaikutusta myös henkisen puolen rääkkäämisessä kun on jatkettava puristusta vaikka tuntuu, että energiavarastot ovat tyhjät. Lenkin keskisyke oli 133 bpm ja keskinopeus 30 km/h.

Pyöräilyn päälle kävin pienen energiatankkauksen jälkeen pelaamassa sählyä tunnin. Sählyn jälkeen innostuin vielä juoksemaan kevyesti 30 minuuttia, joten treeniä tuli yhdelle sunnuntaille ihan mukavasti.

Tom Söderdahl sijoittui muuten hienosti seitsemänneksi Monacon puolimatkan kisassa, mikä on kova suoritus raskaalla reitillä!


Tomppa vauhdissa Ikaalisissa

Ei kommentteja: