8.9.06

Polvi oireilee

Edellisen viikon rajujen pyöräilyiden jälkeen oikea polvi on ollut kipeä. Sen vuoksi olen ottanut tämän viikon kevyesti. En nyt kuitenkaan ihan sohvaperunaksi ole ryhtynyt:

Maanantai: Uinti 50 min. Kovan viikonlopun jälkeen uinti tuntui todella raskaalta. Tuntui yksinkertaisesti, että energiaa ei vain ollut etenemiseen.

Tiistai: Pyöräily 1 h 30 min + voimaharjoitus 20 min. Pyöräily tuntui paljon paremmalta kuin maanantainen uinti. Tunnin ajon jälkeen polvessa alkoi kuitenkin tuntua pistävää kipua, joten käänsin pyörän keulan kohti kotia. Illalla nostelin puntteja 20 min pyörälenkin venyttelyjen jälkeen.

Keskiviikko: Korvaavat harjoitusmuodot oli kaivettava esiin keskiviikkona. Puhaltelin rullaluistimista pölyt ja kaivoin luistelusauvat esiin, ja ei muuta kuin tien päälle. Puolentoista tunnin sauvarullaluistelu olikin mukavaa vaihtelua pitkästä aikaa. Polvi rajoitti hieman menoa tälläkin etenemistavalla, joten luonnollinen päätös tästä oli pitää muutaman päivän harjoittelutauko. Katsotaan sitten viikonloppuna - tai viimeistään ensi viikon alussa - miltä polvi tuntuu. Siihen saakka käytän voidemaista tulehduskipulääkettä vammakohtaan ja toivon parasta. Eniten harmittaa se, että hyvin käynnistynyt juoksuharjoittelu saa taas kolauksen, mutta jos jokin asia on varmaa tässä maailmassa, niin se on se, että kipeällä polvella en kyllä lähde juoksemaan :)


Maali häämöttää jo Ikaalisten pikamatkalla

Ei kommentteja: