9.7.06

Uintia, pyöräilyä ja juoksua!

Treenit ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti. Tässä lyhyitä kommentteja:

Keskiviikko

Keskiviikkona tein keskipitkän pyörälenkin kohtuullisella vauhdilla. Matkamittari näytti lenkin jälkeen 64 km, keskinopeus oli n. 29 km/h.

Torstai

Torstaina kävin uimassa reilut 2 kilometriä järvessä. Uinti sujui kohtuullisen hyvin, vaikka jälleen hyydyin hieman lopussa.

Lauantai

Perjantaina pidin välipäivän ja keräilin voimia lauantain yhdistelmää varten. Lauantaina pyöräilin ensin 81 km keskinopeudella 29.5 km/h, jonka jälkeen kävin vielä juoksemassa tasaista vauhtia 20 min. Pyöräily sujui erinomaisesti ja vaikka mukana oli vain vettä, niin energiaa riitti hyvin myös juoksuun. Mainittakoon vielä, että lauantaina oli aika kova tuuli ja lämpöä mukavat 29C.

Sunnuntai

Sunnuntaina hain hieman vaihtelua uintiharjoitteluun, ja kävin reilun viikon tauon jälkeen meressä uimassa. Uin läheiseen saareen, jonne kartasta mitattuna on matkaa 1.3 km. Mukana oli toki vene varmistamassa, koska reilu kilometri rannikolta merelle on yksin uituna liian suuri riski. Uin saarelta myös takaisin, vaikka erittäin kovan tuulen ja aallokon vuoksi olin kyllä puolisen kilometriä veneen kyydissä. Uin sitten rannan tuntumassa vastaavasti vähän pidempään kuin menomatkalla. Tuuli oli kyllä uintiin liian kova - menomatkalla uinti sujui vielä jotenkuten, mutta paluumatkalla aallokko sekoitti kyllä tekniikan kokonaan. Alla kuva tuosta mukavasta reissusta. Kuva otettu veneestä.



Sunnuntai-aamuna kävin myös hölkkäämässä kevyesti n. puoli tuntia. Viikolla 27 tunteja kertyi 10 h, eli ihan suunnitelmien mukaisesti.

Ensi viikko onkin sitten pyhitetty keventämiselle Joroisten lauantain kisaa varten. Aloitan tässä myös kesälomani, joten treenikommentteja ei tähän blogille välttämättä paljoa tipahtele. Joroisten kisasta luonnollisesti kommentteja kuitenkin sitten aikanaan kirjailen!

Ei kommentteja: