9.7.07

Vielä on toivoa

Hengityselimistö on pikku hiljaa toipumassa, mutta rasituksessa hengenahdistus on edelleen kova. Ihme juttu koko tuo "keuhkotauti"-homma, tai ehkä paremminkin oma moka, ei pitäisi lähteä kylmään veteen leikkimään liian pitkäksi aikaa... Vähän samalla tavalla kävi talvella kun juoksin pitkää lenkkiä ja pakkasta oli -33C...

Pari märkäpuku-uintia tässä pitäisi vielä kuitenkin ennen lauantaita tehdä, jotta saisi jonkinlaista luottamusta omiin kykyihinsä uiskennella avovesissä parisen kilsaa. Jos en märkäpukua ennen Joroisten kisaa saa päälleni, niin sitten kyllä nähdään lähtöviivalla hermostunut harrastelija-triathlonisti!

***

Kälviän tempokisoissa oli viivalla myös Hawaijin laavakentille matkaavia triathlonisteja. Taitaa Keski-Pohjanmaan pyöräilyolosuhteet olla ainakin tuulen osalta suunnilleen samanlaiset (= aina tuulee ja kovaa) kuin triathlonin mekassa!


Konan kiertäjä Teemu Lemmettylä

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oho, onpa komean näköinen kaveri kuvissa;)

Uinnin takia ei kannata olla huolissaan, sillä mitä enemmän kavereita on ohitettavana loppumatkalla, sen hauskempi päivä on loppujenlopuksi kysymyksessä... Itsekin uin avovedessä ensikertaa tällä viikolla sitten Lanzan -kisojen.

Teemu

Not Another Nerd Blogger kirjoitti...

Jep, eipä tuota uintia olisi kannattanut etukäteen jännittää. Ja ihan oikeassa olit Teemu - hitaan uinnin jälkeen oli tosiaan mukava ohitella porukkaa pyöräilyosuudella :-) Vaikka ei sillä, että pyöräilyni olisi nyt hirmu nopeaa ollut sekään...