3.7.07

Kevyen viikon jälkeen

Kevyen viikon jälkeinen treeniviikko on taas takana ja vauhti kiihtyy. Treeneissä on ollut vauhtia selvästi enemmän kuin edellisen jakson alussa, tuntimäärien pysyessä kuitenkin suunnilleen samalla tasolla:

Maanantai: lepo
Tiistai: juoksu 30 min
Keskiviikko: pyöräily 50 min, uinti 45 min. Uinti oli peruskelailua, pyöräilyssä keskinopeus oli mukavat 34.5 km/h noin 150 bpm:n keskisykkeellä.
Torstai: juoksu 30 min, uinti 45 min.
Perjantai: pyöräily 1 h 25 min + pyöräily 40 min. Perjantai-aamun vajaa puolitoistatuntinen pyöräily meni kohtuullisen vahvasti kovasta tuulesta huolimatta (keskinopeus 33.3 km/h).
Lauantai: lauantaina oli pitkästä aikaa vuorossa pitkä juoksu. Juoksin aamupäivällä tasavauhtisen 2 tunnin lenkin, joka meni oikein hyvin. Vaikka vauhtia ei hirmuisesti ollut, niin jaksaminen oli hyvällä tasolla ja mielellään sitä olisi vielä pidemmällekin juossut. Illalla kävin vielä uimassa kevyesti 45 min.
Sunnuntai: tein sunnuntain pitkän pyöräilynkin vähän normaalia kovemmalla teholla. Pyöräilin 4 h 30 min (n. 130 km) keskinopeudella 30 km/h , jonka jälkeen nopeasti lenkkarit jalkaan ja puolen tunnin juoksulenkille. Juoksukin kulki vielä ihan hyvin.

Nyt pitää jaksaa puristaa vielä yksi hyvä harjoitusviikko ja sen jälkeen kevennellään ja tankkaillaan Joroisten puolimatkan kisaa (uinti 1900m, pyöräily 90km, juoksu 21.1 km) varten. Toivottavasti Joroisilla kulkee, valmistautuminen on ainakin mennyt paremmin kuin viime vuonna!


Kälviän tempo-kisasta vääntöä.

Ei kommentteja: