9.4.06

Viikonlopun harjoitukset

Viikonlopun aikana tuli harjoiteltua monipuolisesti: hiihdin, uin, juoksin ja pyöräilin.

Perjantai 7.4: hiihto 1 h 58 min (30 km)

Torstain ja perjantain välisenä yönä oli vihdoinkin yöpakkasia, ja luistelubaana oli aamun kunnostuksen jälkeen loistavassa kunnossa. Hiihtelin hurmiossa tasaista 15 km tuntivauhtia 30 km, ja jos aikaa olisi ollut, olisin jatkanut mielelläni toisenkin samanlaisen siivun! Hiihto kulki hyvin, viimeiset 5 km hiihtelin vähän hiljempaa jäähdytellen.

Tekninet tiedot:
- keskisyke 154 bpm
- minimi 108 bpm
- maksimi 174 bpm
- EPOC 126 ml/kg (level 3)
- 1579 kcal








Lauantai 8.4: uinti 45 min (1.5 km)

Lauantaina kävin hakemassa taas tuntumaa uintiin. Uin tasaisen (hiljaa) 1.5 km. Tasainen perustreeni, josta ei jälkipolville mainittavaa jää. Mukava kuitenkin päästä pikku hiljaa taas uintirytmiin kiinni.

Sunnuntai 9.4: pyöräily 1 h 21 min (35 km) + hölkkä 40 min (5 km)

Pyöräilykausi tuli vihdoinkin aloitettua sunnuntaina! Jo parin viikon ajan on tehnyt mieli aloittaa pyöräily, ja tänään se vihdoin sitten tuli tehtyä. Pyöräily oli todella rauhallista pyörittelyä vaihtelevalla kadenssilla - haeskelin pitkän tauon jälkeen vähän tuntumaa tämän henkilökohtaisen kidutuskoneen käsittelyyn. Maltoin onneksi pitää vauhdin alhaisena, vaikka huiput lenkillä olikin yli 50 km/h. Koko lenkin keskinopeudeksi tuli 25 km/h. Ajoin todella ikävään etu-sivutuuleen melkein puolet lenkistä, se tietysti laski keskinopeutta osaltaan. No, muutenkin on hyvä aloittaa mieluummin vähän liian rauhallisesti kuin liian kovaa.

Edit: kävin sitten vielä illalla palauttavalla erittäin hidasvauhtisella juoksulenkillä. Viikon maitohapot tuli toivottavasti huuhdeltua pois, ja ensi viikko on hyvä aloittaa tuoreilla jaloilla :) Juoksun keskisyke oli 129 bpm.

Pyöräilyn tekninet tiedot:
- keskisyke 135 bpm
- minimi 106 bpm
- maksimi 161 bpm
- EPOC 44 ml/kg (level 2)
- 862 kcal








Viikolla 14 tunteja kertyi yhteensä 9 h.

Ei kommentteja: