5.4.06

Harjoitus keskiviikko 5.4.2006

Hiihto 30 min + juoksu 30 min + kuntopiiri 30 min

En malttanut pitää kuin yhden välipäivän, tein kuitenkin tänään vain kevyen yhdistelmäharjoituksen. Kun lumen tulo ei ota loppuakseen, niin pyöräilyn tilalla on vielä hiihto. Pyöräilykuume nousee kuitenkin päivä päivältä, ja kohta pyörää on pakko käydä ulkoiluttamassa oli ilma ulkona mikä tahansa.

Hiihdin tänään kevyesti, keli oli todella raskas ja vetinen. Hiihdon jälkeen pienen siirtymän jälkeen hölkkäilin myös kevyesti puoli tuntia. Juoksu oli vahvaa ja jalat kevyet. Lopuksi tein vielä kevyillä punteilla kuntopiiriä.

Yhdistelmäharjoituksia kannattaisi tehdä paljon enemmän ja tarkoitus on tehdä niitä viikottain sitten kun pääsen pyöräilemään. Olennaisin yhdistelmä on ilman muuta pyöräily + juoksu, mutta suunnitelmissa on tehdä alkukesästä myös uinti + pyöräily harjoituksia. Toivottavasti ehdin tekemään touko-kesäkuussa myös 3-4 uinti-pyöräily-juoksu -yhdistelmää. Uimahallille on matkaa n. 25 km, ja tarkoitus on kokeilla myös sitä, että pyöräilen ensin hyvin kevyesti hallille lämmittelymielessä, sen jälkeen teen normaalin uintitreenin ja sen jälkeen pyöräilen hallilta takaisin. Vaikea sanoa, miten tuo menomatkan pyöräily vaikuttaa uintiin, mutta olettaisin, että kevyesti pyöritellen suoritetun pyöräilyn ei pitäisi uintiin vaikuttaa. Paluumatkalla voi sitten tehdä vähän kovempaa pyöräilyä ja tietysti vaikka pidentää matkaa jonkin verran.

Ei kommentteja: