23.10.06

Viikko 42

Treenit alkavat taas sujumaan rutiinilla ja vähän koholla olleet syketasotkin ovat asettuneet normaalille tasolle. Viikko oli aika tavanomainen peruskuntokauden viikko:

Maanantai: Juoksu 46 min. Juoksu meni oikein hyvin. Hölkkäsin tasaista vauhtia suunnilleen koko matkan. Vettä sateli vähän ja pimeää oli.

Tiistai: Sauvarullaluistelu 40 min. Kiireiden vuoksi kävin vain nopeasti vetämässä lyhyen reipasvauhtisen lenkin rullaluistimilla. Keskisyke oli 159 bpm, eli ainakin sykkeiden perusteella vauhtia oli reilusti :)

Keskiviikko: Juoksu 34 min. Keskiviikkona kävin taas juoksemassa. Tällä kertaa tein pari vetoa, jossa syke nousi 170 tuntumaan, muuten juoksin n. 145 sykkeillä. Juoksu kulki taas hyvin!

Torstai: Pyöräily 1 h 40 min. Innostuin lähtemään vielä maantiepyörällä tien päälle, vaikka aika kylmää kyllä oli. Ajoin n. 50 km vaihtelevilla vauhdeilla, pääasiassa kuitenkin rauhallisesti. Keskisyke oli 143 bpm ja keskinopeus n. 29 km/h.

Lauantai: Sauvarullaluistelu 1 h 40 min. Tämä on nyt tätä hiihtoon valmistautumista. Nyt sauvarullaluistelukin meni paremmin ja rennommin kuin aikaisemmat lenkit. Parhaiten sen huomasi keskisykkeestä (149 bpm).

Sunnuntai: Kävely 1 h 30 min + juoksu 24 min. Lauantai-iltana sateli lunta(!), ja sunnuntaina maisemat olivatkin sitten aika talviset. Kävin aamupäivällä kävelemässä, ja illalla saunalenkkinä juoksin n. 5 km reippaasti. Reippaan vauhdin vuoksi syke pysytteli koko lenkin ajan yli 150:n, keskisyke oli 157 bpm. Juoksuvire on ollut nyt hyvä, toivottavasti se sellaisena säilyykin. Koko vuoden aikana juoksukilometrejä on tullut todella vähän, joten toivottavasti nyt pääsisin tekemään jatkossa 2-3 hyvää juoksua viikossa ja saisin vähän juoksupohjia ensi vuodelle.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tuli katseltua Hawaijin kisaa netistä. Valitettavasti suomalaisilla oli erinäisiä ongelmia, joten ihan jättipottia Hawaijilta ei tänä vuonna tullut. Tom Söderdahl kärsi kylkikrampista ja Teemu Toivasella oli pyörän kanssa tekniikkaongelmia. Mukava kisaa oli kuitenkin seurailla, vaikka suomalaisia ei kärjessä näkynytkään. Toivotaan, että porukalla menee ensi vuonna paremmin!


Lunta, perhana!

Ei kommentteja: