18.10.06

Viikko 41

Tämä viikko (vko 41) oli ensimmäinen kokonainen treeniviikko pitkästä aikaa. Vielä homma on vähän hakemista, mutta loppuviikosta vanha rytmi harjoitteluun alkoi jo löytymään. Tässä lyhyt katsaus viikon treeneihin:

Maanantai: Reipas kävely 1 h 15 min. Kevyt hiki (ja runsaasti räkää) tästäkin irtosi tässä olotilassa.

Keskiviikko: Pyöräily 55 min + juoksu 10 min (katso edellinen blogimerkintä)...

Torstai: Sauvarullaluistelu 1 h 35 min. Ensimmäinen teholenkki piiitkään piiitkään aikaan. Raskaaltahan se tuntui, varsinkin lenkin loppuosa meni jo melkein kärsimyksen puolelle. Keskisyke oli 155 bpm.

Tarkoitus on tosiaan lisätä sauvarullaluistelua ja totuttaa elimistöä jo tulevaan hiíhtokauteen. Triathlon-huumassa sauvarullaluistelu ei kyllä kovin paljoa tällä hetkellä kiinnosta, mutta hyvä näitä on kuitenkin tehdä nyt syksyllä jonkin verran, kun talvella on tarkoitus kuitenkin pääasiassa hiihdellä. Hiihdon päälle talvella sitten kevyitä juoksuja tai pyöräilyä rullilla, niin harjoitukset palvelevat enemmän myös triathlonia.

Lauantai: Pyöräily 1 h 40 min. Hyvä pyörälenkki, jossa ajoin maantiepyörällä aerobisen kynnyksen molemmilla puolilla. Muutamia pätkiä vedin vähän reippaamminkin. Taitaa olla viimeisiä maantielenkkejä tälle vuodelle, koska ensi viikolla näyttäisi ennusteiden mukaan kylmenevän. Keskinopeus reilut 29 km/h, keskisyke 143 bpm.

Sunnuntai: Aamupäivällä tein reilun tunnin mittaisen rauhallisen kävelyn maastossa. Iltapäivälllä jatkoin maastoteemaa ja lähdin pitkästä aikaa hybridillä liikkeelle metsäpoluille. Mukavaa vaihteluahan tuo oli, mutta ei maantiepyöräilyä voita mikään, ei ainakaan maastossa ajo :) Lenkille tuli kestoa 1 h 26 min ja keskisyke oli 141 bpm.


Ikaalisten kärki Teemu Toivanen ja Tom Söderdahl

Ei kommentteja: