12.10.06

Back on the road!

Flunssa alkaa vihdoin helpottamaan, ja treenit ovat käynnistyneet uudelleen 15 päivän tauon jälkeen. Keskiviikkona pääsin vihdoin tekemään ensimmäisen kunnollisen treenin, kun pyöräilin vajaan tunnin ja juoksin kevyesti pari kilometriä pyöräilyn päällle.

Aika heikkoahan meno on tuollaisen tauon jälkeen, ja tuntuu että flunssa ei vieläkään ole täysin ohi. Pyöräilyssä vauhti oli ihan hyvä (keskinopeus 29.5 km/h), mutta keskisykkeestä (151 bpm) huomaa, että ihan kunnossa mies ei ole. Juoksu pyöräilyn päälle olikin sitten jo sellaista tervanjuontia, että lyhensin suunnitellun vitosen lenkin suosiolla pariin kilometriin.

Täytyy nyt vielä pari päivää ottaa kevyesti ja katsoa miten homma lähtee käyntiin. Muutenkin tässä on tarkoitus vähentää ja keventää harjoittelua peruskuntokauden tasolle, joka tarkoittaa itselläni tuollaista 4-7 h/vko. Pyöräkin saa jäädä kohta talliin pysyvästi (nyyh) - toivottavasti pääsisin pyöräilyn sijaan tekemään muutamia hyviä sauvarullaluistelulenkkejä alkavaa hiihtokautta ajatellen.


Pysyäkö pystyssä vaiko kaatua
(amatöörin naurettavaa vaihtoaluekomiikkaa)


Ei kommentteja: