10.8.06

Tiistai 8.8.2006

Uinti 30 min (1.6 km) + pyöräily 1 h 4 min (35 km) + juoksu 24 min (5 km)

Kuluva viikko lähti treenien osalta palautellen käyntiin. Maanantaina kävin toki rullaluistelemassa kevyesti tunnin, ettei tarvinnut töiden jälkeen ihan sohvanpohjalle jäädä makaamaan.

Tiistaina teinkin sitten ihan kunnon yhdistelmätreenin, joka alkoi puolen tunnin avovesiuinnilla meressä. Uinti sujui ihan odotetusti vaikka loppupuolella höyrystyvät uimalasit aiheuttivat vähän suunnistusongelmia. Onneksi auringon mukaan on helppo suunnistaa vaikka mitään muuta ei näkisikään :) Uintimatka oli arviolta n. 1.6 km.

Uinnin jälkeen tein nopean vaihdon pyöräilyyn ja lähdin ajamaan 35 km:n lenkkiä. Pidin pyöräilyssä sykkeet aika korkealla ja vauhtiakin oli mukavasti (keskinopeus 32.7 km/h). Pyöräilyn keskisyke oli 154 bpm.

Pyöräilystä vaihdoin nopeasti juoksuun. Juoksu on parantunut selvästi sen jälkeen kun olen päässyt tekemään muutamia juoksuharjoituksia parin-kolmen viikon ajan (akillesjänne ei ole enää kipeytynyt juoksusta). Juoksin n. 5 km:n lenkin tasaisella vauhdilla kohtuullisilla sykkeillä (keskisyke 151 bpm). Juoksuun aikaa kului 24:31. Harjoituksen kokonaiskesto oli 2 h 1 min.

Näitä kolmen lajin yhdistelmiä on tullut harjoituksissa tehtyä kesän aikana liian vähän. Jostain syystä harjoitus tuntuu etukäteen ajateltuna aina liian raskaalta ja hankalalta kaikkine kamojen keräämisineen ja siirtymisineen. Jälkikäteen taas tuntuu, että ei se nyt _niin_ hankalaa voi olla. Tietysti normaalin työpäivän jälkeen tuollaiseen tuhraantuu melkein koko ilta.

Ei kommentteja: