4.9.08

Hieman lepoa

Vihdoinkin tuli hieman lepäiltyäkin vaihteeksi, mutta ihan kohtuullisen hyvää treeniäkin tuli viikon aikana tehtyä.

Maanantai
: Uinti 45 min.
Tiistai: Kauan odotettu lepopäivä. Olipas mukava lepäillä laakereillaan töiden jälkeen pitkästä aikaa. Tätä ylellisyyttä tuli kokeiltua edellisen kerran 19 päivää aikaisemmin.
Keskiviikko: Juoksu 1 h.
Torstai: Aamupäivällä pyöräily 1 h 15 min. Illalla lisää pökköä pesään ja pyöräilyä lisää 2 h 15 min.
Perjantai: Edellisen päivän pyöräkilometrit tuntuivat lihaksistossa sen verran, että oli parasta levätä perjantaina ja kerätä energiaa viikonlopun koitoksiin.
Lauantai: Lihaksiston herätysharjoitus miniduathlonin muodossa. Ensin 10 km pyörällä niin lujaa kuin vain pääsee ja sitten juoksua 4 km lujaa.
Sunnuntai: Kevyttä pyöräilyä 2 h.

Nyt kun syyskuu painaa jo päälle, on kesälajit jäämässä pikku hiljaa taka-alalle. Tälle syksylle olisikin mukavasti saliliikuntaa tiedossa: maanantaina sulkapalloa työkavereiden kanssa (myöhemmin illalla olisi vielä oma salivuoro), torstaina ehkä hiihtäjien perinteiset syysharjoitukset punttisalin ja erilaisten kuntopiiren ja sählyn kera ja sunnuntaina parin tunnin oma salivuoro, jolloin on tullut pelailtua lentopalloa ja sählyä. Sunnuntai-iltana olisi vielä uutuutena pienellä porukalla tehtävä pitkä hölkkä, joka alussa on kestoltaan vain n. tunnin verran. Toivottavasti tuon hölkän pituus kasvaa pikku hiljaa syksyn kuluessa, sillä onhan se mukavampaa edetä porukassa kuin yksin. Ja jos muut eivät reilua tuntia pidempään jaksa juosta, niin ainahan sitä voi triathleetti vetää yksinään sakkokierroksen lopuksi, kun muut jo nauttivat saunan lämmöstä ja virvokkeista :)


Kasa.


Ei kommentteja: