16.8.07

Palautuu, palautuu, palautuu

Nokian täydenmatkan kisasta alkaa olla aikaa jo 10 päivää ja palautuminen on ollut nopeaa! Viime viikon lepäsin laakereilla ja söin tukevasti ja useita kertoja päivässä. Myös karkit, sipsit sekä olut ovat maistuneet, ja paino on noussut...

Pari päivää kisan jälkeen lihakset olivat todella kipeät ja kävelykin oli tuskaa. Kävin kylmässä merivedessä palauttelemassa kolmena päivänä kisan jälkeen aina vajaa tunti kerrallaan ja lihaskivut hävisivät nopeasti. Viisi päivää kisan jälkeen (perjantaina) oli pakko kokeilla pyöräilyä, mutta sitä elimistö ei kyllä kestänyt ja vietin lauantain sänkypotilaana. Pari päivää lepoa ja runsaasti ravintoa ja alkoi tuntumaan, että mies on palautunut. Tällä viikolla olen tehnyt jo pari reilun tunnin pyörälenkkiä todella kevyesti ja lisäksi kevyen puolen tunnin hölkän. Olotila alkaa olemaan pikku hiljaa normaali, mutta vielä pitää malttaa vetää lenkit kevyesti. Oikea polvi on ollut reissun jäljiltä sen verran kipeä (edelleenkin), että mitään vetoharjoituksia ei ole luvassa lähiviikkoinakaan.

Fiilis on muuten kyllä edelleen hieno, ensimmäinen täyden matkan suorittaminen on tosiasia! Yksi suuri tavoite on siis saavutettu!



Triathlon-hörhö Joroisilla 2007.
Edessä 1.9 km uinti, 94 km pyöräily ja puolimaraton.

Ei kommentteja: