23.2.10

Matka on tärkeämpi kuin päämäärä

Moi taas! Matka kohti kesän triathlon-karkeloita on jatkunut vaikkakin vähän kevyemmillä treenimäärillä kuin mitä suunnitelmissa on ollut. Nyt kropassa tuntuu kuitenkin hyvältä, joten määrätkin varmasti nousevat. Viime viikkojen kovat pakkaset eivät ainakaan ole suosineet pitkiä treenejä ja parin viiikonlopun pitkät hiihdot ovat jääneet väliin. Toissaviikonloppuna onneksi oli sen verran lauhaa, että viikonlopun aikana tuli hiihdetty n. 5 tuntia. Vastaavasti sitten taas viime viikonloppuna ei päässyt ollenkaan ladulle ja homma lipsahti pahasti laiskottelun puolelle.

Huomenna on tarkoitus lähteä "etelän leirille" ja tarkoitus on jatkaa peruslaiskaa linjaa vielä viikon ajan. Aamulenkit tulee varmasti juostua kun pääsee lämpimään juoksemaan, mutta muuten on tarkoitus ottaa rennosti. Toivottavasti sen jälkeen kuitenkin alkaa treenirintamalla tapahtumaan.

Tänään olisi tarkoitus tehdä vuoden kovin uintitreeni: 400m alkuverryttely + 10*400m kovaa + 400m loppuverryttely. Toivottavasti kulkee - tai toivottavasti ainakin jaksaa vetää setin ylipäätään läpi :)


Ei kommentteja: