12.8.09

Kuopion lasten triathlon

Roosakin kilpaili jälleen Kuopiossa! Seuraavassa Roosan omat kommentit kisasta:

Ennen kisaa fiilikset oli aika normaalit, mitä nyt hieman jännitti.Kuopios on kumminki ennenki käyty niin ihan tuttu paikka se on :) Vesi oli hurjan lämmintä, joten ei ollu huolta siitä että tulis jonkulaista paniikkia tai jotain...

Uinti meni ihan hyvin, pääsin nyt sinne "eturyhmään" uimaan niin ei tarttenu pienempien yli uida/ jäädä niiden jalkoihin :) ku ennen oon aina lähteny sieltä takaapäin niin on joutunu vähä hidasteleen ku pienemmät on jäänny siihen eteen ja sit se uinti onki tyssänny siihen. Eli sain ihan ilman mitään suurempaa härdelliä uida sen 100 metrii.

Uinnin vaihto oli itteni mielest aika nopee ja mitään suurempaa ongelmaa ei tullu. Numerolappu jäi vähän huonosti mutta sain sen sit pyöräilyn aikana laitettuu oikein.

Pyöräily ei oikeen sujunut. Tai oikeastaan otin vähä ylivarovasti koko reitin koska oli just satanu ja moni kaatuili. En halunnu nääs kaatua, koska sitte olis voinnu käyä aika pahasti.Ja muutenkin ku pyöräily oli vain 3,5km pitkä niin mutkia oli aika paljon.Keskinopeus tais olla 29, en muistanu kattoo :D Kukaan ei muuten tainnu mennä mun ohi !

Pyöräilystä juoksuun vaihto oli nopee, ku ei tarvinu muutako jättää pyörä ja kypärä.

Juoksu sujui ihan hyvin, ja suuremmilta pistoksilta vältyin ! olis voinnu vielä ehkä vähä kiristää vauhtia, mutta ihan hyvin se meni. Kuten aina, juoksus meni porukkaa ohi, olisko jotain 2-4 tyyppii...Mut neki tais olla suurin osa poikia. Mutta kyll mä ite oon ihan tyytyväinen neljänteen sijaan :)!

~Roosa



Uinnin startti


Roosalla oli uinnissa hyvä linja lyhintä reittiä pitkin


Pyöräilyä


Juoksua


Maaliin



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon Roosa! Mahtava suoritus! Taitaa Tompalla olla haastetta kohta pysyä kyydissäsi ;)

T. Burana Sport