14.6.09

Kvartaalipäivitys

Nyt on näköjään harjoittelutahti tiivistynyt niin, että ei ehdi lainkaan blogia pitämään - ei edes kuukausittain. Tai sitten on ollut muuten vain kiireitä...

No oli syy mikä hyvänsä, niin tekstiä ei ole tänne tullut kirjoiteltua. Jonkin verran olen ehtinyt kuitenkin liikuntaa harrastelemaan. Loppukevään ajan viikkorytmistys oli jotain tämän tyyppistä:

Maanantai: uinti 40min - 1h
Tiistai: uinti 40min - 1h tai pyöräily 1h
Keskiviikko: pk-juoksu 45 min
Torstai: pk-pyöräily 1h 30min
Perjantai: lepopäivä
Lauantai: "pitkä" pyöräily 2h - 2h 30min
Sunnuntai: "pitkä" juoksu 1h 30min

Eli viikottainen treenimäärä pyöri jossain 8 tunnin paikkeilla.

Toukokuun loppupuoliskolla ja kesäkuun alussa tahti on tiivistynyt ja viikot ovat olleet suunnilleen tällaisia:

Maanantai: pyöräily n. 2 h
Tiistai: pyöräily reilu 1h + juoksu 20-30min
Keskiviikko: uinti 40min - 1h
Torstai: uinti 30 min + pyöräily 1h
Perjantai: lepopäivä
Lauantai: pitkä pyöräily 4 h + juoksu 30 min
Sunnuntai: pitkä juoksu 1h 45min - 2h

Eli viikottainen treenimäärä on kasvanut jo 12-13 tuntiin.

Tälläkin viikolla tuli tehtyä pari pyöräily+juoksu treeniä sekä reilu 100 km:n pyöräily lauantaina. Tänään sunnuntain pitkä juoksulenkki meni todella kevyesti ja juoksinkin parin tunnin lenkin viimeisen 20 minuuttia vähän kovempaa, kun alussa mentiin puhtaasti peruskestävyysvauhtia.

Vaellustakin olen ehtinyt harrastamaan - edellinen viikonloppu meni Peurapolun Hirvaan kierroksella (60km) rinkka selässä. Lauantain ja sunnuntain telttayö oli aika vilpoisaa, kun pakkasta oli yöllä -5C - näin siis kesäkuun alussa täällä Suomessa (onneksi ei lunta satanut, rakeita kylläkin).

Viikon päästä ollaankin sitten jo noin viikon taipaleella Lapissa Pallas-Hetta kansallispuistossa hienoissa maisemissa. Toivotaan että kelit suosivat - aamulla kun googletettiin vaelluskertomuksia niin viime vuonna otettujen kuvien perusteella tuntureilla oli pohjoisrinteillä vielä lunta aika reilusti juhannuksena. Pitää varmaan kaivaa villapaidat esille ennen lähtöä :)

Hyviä ja kovia treenejä kaikille!


1 kommentti:

darkgnome kirjoitti...

Katos kuppiki roikkuu :3