2.4.08

Kelit vaihtuu

Kelit vaihtuvat nyt nopeasti keväiseksi ja toivottavasti sellaisena pysyvätkin. Kävin vielä viime lauantaina hiihtämässä reilun parin tunnin lenkin, mutta jo maanantaina lämpöä oli +11 C ja sukset olivat vaihtuneet maantiepyörään. Olipa mukava käydä ajamassa pitkästä aikaa! Millään ei olisi malttanut lopettaa, mutta pysyin järjissäni ja tein vain 1,5 tunnin lenkin. Maanteillä on kyllä vielä hiekkaa, kiviä ja pölyä aika lailla, mutta eipä tuo juurikaan menoa haitannut.

Eilen tein sitten ihan perusjuoksulenkin, eli 8 km vähän alle 45 minuuttiin. Tein pari vähän nopeampaa vetoa ja muu osa lenkistä oli perusmenoa. Tänään kävin taas sitten pyörän kanssa maantiellä 1,5 h ja täytyy sanoa, että lyhyet lenkit kulkee yllättävän hyvin vaikka pyörään ei ole tullut koskettua viime syksyn jälkeen. Tuntuu, että tässä jatketaan pyöräilyn osalta siitä, mihin silloin syksynä jäätiin. Toivottavasti tunteelle löytyy jotain perusteitakin :)

Lähdemme koko perhe huomenna neljäksi päiväksi pohjoiseen hiihtelemään, joten hiihtokilometrejä ehtii vielä vähän keräilemään. Tämän talven hiihtokilsat jää jonkin verran alle 1000 kilometrin, mikä on kyllä aika vähän.

Ei muuta kuin kaikki pyöräilemään mukavan keväisin tunnelmin!



Pojat vääntää, Kuopion pikamatka 2007

5 kommenttia:

Puolimatkassa kirjoitti...

Hei

Lueskelin sinun vanhoja kirjoituksia Nokian ja Joroisten matkoilta. Mukavasti kirjoitettu ja upeita suorituksia. Etenkin tuo kokomatkan suoritus oli hieno!

Itse olen tähtäämässä ensikesänä ensimmäiselle puolimatkalle ja vatsan pohjassa kiertää jo nyt. Kiitoksia hyvistä kirjoituksista ja tsemppiä kevääseen ja tulevaan kesään!

Eero aka. Puolimatkassa
www.towelmaster.net/towels

Not Another Nerd Blogger kirjoitti...

Tsemppiä sinulle treeneihin ja ekaan puolimatkan kisaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ootkos Tom Nokialle tulossa -08?
T:Jiivee

Not Another Nerd Blogger kirjoitti...

Jos vain kunto olisi kohdallaan niin mielelläni tulisin. Tässä vaiheessa kunto on kyllä vielä ihan jotain muuta kuin mitä viime vuonna vastaavaan aikaan, että ainakin kunnon ajoituksen pitää nyt osua nappiin :) Nyt on ollut vähän muita kiireitä ja pieniä vaivoja lähinnä polvessa, jotka ovat olleet treenauksen esteenä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu...

Anonyymi kirjoitti...

Sitähän se on tässä iässä, polvet paukkuu pitkillä lenkeillä :-)
Mutta on ne vielä kiinni pysynyt.

Tsemppiä vaan treeniin ja nähdään toivottavasti Nokialla.
jv