12.3.07

Vauhti päällä

Kevyen viikon jälkeen treeni on taas maistunut ja homma on edennyt ihan suunnitelmien mukaan. Viime viikolla tunteja tuli mukavat 13 h.

Maanantai: hiihto 1 h 20 min. Hyvä hiihtolenkki, jossa nostin vauhtia loppua kohti. Keskisyke 152 bpm.

Tiistai: juoksu 1 h + hiihto 1 h 50 min. Aamun tunnin rauhallinen juoksulenkki meni mukavasti, keskisyke oli 145 bpm. Illalla hiihdossa vedin ensimmäisen tunnin vähän reippaammin ja sen jälkeen löysäsin hieman. Hiihdon keskisyke 156 bpm.

Keskiviikko: hiihto 1 h 5 min. Perushiihtoa reilu tunti, hiihto eteni leikittelevän kevyesti.

Torstai: juoksu 30 min + pyöräily 40 min + kuntopiiri 30 min. Aamun juoksun tein mahdollisimman rennosti ja kevyesti. Illan pyöräily vastuksellakin kuului sarjaan kevyet/palauttavat. Illalla vielä vähän punttia ja vatsalihasta tv:n katselun lomassa.

Perjantai: uinti 45 min. Uinti tuntui pienen uintitauon jälkeen yllättävän hyvältä. Uin matkavauhtia puoli tuntia, sen jälkeen vedin muutamia hieman terävämpiä pätkiä perusvauhdin seassa.

Lauantai: hiihto 1 h + juoksu 1 h 20 min. Launtaina oli vuorossa viikon pitkä juoksu. Juoksu maistui todella hyvältä ja jaksaminen oli erinomaista. Mutta eipä vauhtikaan päätä huimaavaa ollut. Juoksun keskisyke 148 bpm.

Sunnuntai: hiihto 3 h. Hiihto kulki loistavasti, tämä oli ehdottomasti talven parasta hiihtoa! Olisin voinut hiihdellä paljon pidempäänkin, mutta johonkinhan se raja on vedettävä...

Ensi viikolla on tarkoitus vetää läpi suunnilleen samanlainen setti.


Ei kommentteja: