15.1.07

Heitin kirveen kaivoon!

Ehei, en nyt sentään ;) Vähän vain on ollut nihkeää tämä bloggaaminen ja sama linja on jatkunut myös treenien kanssa. Viikolla 1 pääsinkin jo hyvään vauhtiin, mutta sitten viime maanantaina sairastuin mahatautiin ja kun siitä toivuttuani korva oli vielä hieman kipeä, niin viime viikko meni sitten lepäilyksi. Nyt kroppa on taas terve ja tänään aloitinkin taas kerran 'alusta' tämän homman ja pyöräilin vastuksella kevyesti tunnin. Kyllähän tämä raskaalta tuntuu kun taukoa on tullut pidettyä niin paljon, mutta motivaatiota kyllä onneksi riittää!

Lyhyt katsaus vuoden ekalle viikolle:

Maanantai: juoksu 40 min + pyöräily vastuksella 30 min. Joskus näinkin päin :) Juoksu tuntui yllättävän hyvältä ja pyöräily juoksun päälle oli nautinnollista.

Tiistai: Pyöräily vastuksella 1 h. Kevyttä pyörittelyä n. 120-130 sykkeellä ja kolme viiden minuutin vetoa n. 160 bpm sykkeellä.

Keskiviikko: Pyöräily vastuksella 45 min. 2*5 min anaerobisella kynnyksellä, muuten rauhallisesti sykkeellä 120-130.

Torstai: Pyöräily vastuksella 30 min. Vähän kovemmilla sykkeillä 140-160 bpm. Hyvin meni!

Perjantai: Pyöräily vastuksella 1 h 15 min. Tasaista pyörittelyä matalalla sykkeellä. Päälle vielä vähän lihaskuntoa käsipainoilla, lisäksi vatsat yms.

Sunnuntai: Vuoden ensimmäinen sählyvuoro, reilu tunti tuli pelattua.

Viikolla 1 harjoittua tuli siis 6 h 20 min. Ja viikolla 2 siis pyöreät nolla min. Mikäli fiilikset säilyy korkealla, aloitan todennäköisesti sovelletun (=hieman tuntimäärältään kevennetyn) Gale Bernhardtin Ironman-harjoitteluohjelman. Tunteja pitäisi siis alkaa kertymään vähän tiiviimpään tahtiin (9-18 h/vko) ja sitä kautta jotain vähän järkevämpää blogattavaakin!

Ei kommentteja: